Små antennelav viser landskampen

Antenneforeninger med en Stofa-aftale kan tilbyde landskampen Sverige - Danmark til sine medlemmer.
Foto: Arkivfoto

Små antennelav viser landskampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De store antennelav i Odense kan ikke vise Sverige - Danmark, men flere mindre antenneforeninger tilbyder kampen til deres medlemmer.

Flere af antenneforeningerne i den fynske provins tilbyder den afgørende VM-kvalifikationskamp Sverige - Danmark til sine medlemmer.

Det er, fordi de har en aftale med Stofa - modsat fx Glentevejs Antennelaug i Odense, der har en aftale med Viasat - og Stofas kunder kan dermed vise kampen uden ekstra omkostninger.

Det drejer sig om Dalumgård Antenne Laug, Langeskov Antennelaug, Rønninge Antenneforening, Birkende/Nonnebo Antenneforening, Aarup Antenneforening, Faaborg Bys Antenneforening og Middelfart Antenneforening.

Det kræver dog stadig, at medlemmerne af foreningen har en digital boks - en såkaldt Zaptor-boks - hvis de skal kunne se kampen.

Har man ikke en Zaptor-boks, kan den købes for 995 kroner. Men så kan den også bruges i fremtiden og altså ikke kun til landskampen.

Kasserer i Dalumgård Antenne Laug, som har 1650 medlemmer, Henning Jespersen, har tilbudt sine kunder digitale signaler i flere år.

- Vi er inde i en overgangsfase mellem analoge og digitale signaler. Inden for cirka tre til fem år tror jeg, at det analoge signal vil forsvinde helt, siger han.

Kampen bliver spillet lørdag den 6. juni i Stockholm.

Små antennelav viser landskampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce