Slog til i Højby: Vissenbjerg-røvere fanget med hjælp fra vidne

En stor styrke jagtede røvernes bil, efter de lørdag eftermiddag slog til igen og røvede en Rema 1000 i Odense. Her er den ene gerningsmand fanget på overvågningenskameraet i Dagli'Brugsen i Vissenbjerg
Foto: Fyns Politi

Slog til i Højby: Vissenbjerg-røvere fanget med hjælp fra vidne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har anholdt de to mænd, som fredag røvede Dagli'Brugsen i Vissenbjerg

En stor styrke jagtede røvernes bil, efter de lørdag eftermiddag slog til igen og røvede en Rema 1000 i Odense

Et vidne kunne kort efter oplyse, at røverne var i Ringe

De to mænd, som fredag klokken 15.25 røvede Dagli'Brugsen i Vissenbjerg blev lørdag eftermiddag fanget, efter at de var slået til igen mod en Rema 1000 på Hollufgårdsvej i det sydlige Odense.

Det fortæller vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi, som roser et opmærksomt vidne, der har fulgt med i mediernes omtale af sagen og genkendte røvernes grå Honda på benzintanken ved Lidl i Ringe.

- Det er rart, der er vidner, som følger med i medierne og kan hjælpe os. Det er en kæmpe hjælp, og det er vi meget taknemmelige for, siger Hans Frederiksen til Fyens.dk.

De to mænd er 43 og 39 år gamle.

Politiet blev klar over, at der var tale om de samme røvere, fordi de flygtede i den samme grå Honda Jazz, som blev benyttet ved røveriet i Vissenbjerg.

Et overvågningsfoto af den ene gerningsmand fra Vissenbjerg blev lørdag morgen offentliggjort, hvilket førte til flere henvendelser.

Klokken 16.06 slog røverne så til mod Rema 1000 på Hollufgårdsvej. En mand kom hen til kassen og tog selv penge derfra. Da ekspedienten ville forhindre tyveriet af pengene, blev ekspedienten skubbet væk, og kassedykket udviklede sig dermed til et røveri.

Der blev iværksat en større politiaktion for at finde flugtbilen, og kort efter ringede vidnet fra Ringe, hvor betjentene kort efter kunne anholde de to mænd uden dramatik, oplyser vagtchef Hans Frederiksen.

De to anholdte mænd svarer til signalementet af gerningsmændene fra begge røverier, og politiet har overvågningsbilleder fra begge steder.

Slog til i Højby: Vissenbjerg-røvere fanget med hjælp fra vidne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce