Et vidne tippede i nat politiet om en slingrende bil på Svendborgmotorvejen. Det viste sig at være et godt tip

Et kvikt vidne tippede i nat kl. 4 politiet om en slingrende bil med bådtrailer på Svendborgmotorvejen.

Tippet viste sig at være særdeles "holdbart", for da politiet nåede frem og fik stoppet bilisten, viste det sig, at han var stærkt påvirket af euforiserende stoffer, og at bilen- og formentlig også båden - var stjålet.

- Manden kørte i retning mod Odense, og han var særdeles påvirket, da han blev stoppet. Desuden blev der fundet frem gram amfetamin i bilen, så det er et tip, vi er meget glade for at have fået, siger Søren Frederiksen, vagtchef ved Fyns Politi.

Manden blev anholdt og kørt til politigården i Odense, og der bliver nu arbejdet på at finde ud af, hvem båden tilhører.

- Vi ved, hvem der ejer bilen, men vi skal naturligvis også finde ud af, om det er samme person, der ejer båden, siger vagtchefen.

Den 35-årige mand bliver blandt andet sigtet for at have kørt i påvirket tilstand og for besiddelse af euforiserende stoffer.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.