Fra 25. maj skal det være lettere at få slettet sine oplysninger. Også når man sletter en app, som kan lagre data eksterne elektroniske steder.

Selv om du sletter en app på telefonen, kan dine oplysninger fra appen stadig befinde sig ude i cyberspace.

Nogle apps opretter nemlig også en profil ved siden af...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!