Skolebørn skal lære at læse bedre


Skolebørn skal lære at læse bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark skal i 2020 være et af verdens ti rigeste lande. Derfor skal børnene lære at læse bedre i folkeskolen, siger statsministeren i sin første nytårstale.

Danske skolebørn skal læse bedre. De skal have et "læseløfte" og en læsetest i 2. klasse. Derfor har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) om fire uger inviteret til møde på Marienborg med lærere, elever, forældre, uddannelsesinstitutioner samt erhverv og faglige organisationer for et 360 graders eftersyn af folkeskolen.

Det siger han i sin første nytårstale. En bedre folkeskole skal sikre, at Danmark i 2020 skal være et af verdens ti rigeste lande. Derfor vil regeringens vækstforum i år gennemgå de områder, hvor vi skal forbedre os. Vi skal begynde, hvor FN's klimatopmøde sluttede ved at udnytte vort forspring i grøn teknologi, siger statsministeren.

København-aftalen ved klimatopmødet vil være det grundlag, som fremtidens globale klimaindsats bygger på. Der er enighed om, at den globale gennemsnitstemperatur højst må stige med to grader og at hjælpe ulande med et betydeligt milliardbeløb, siger han.

Skønt arbejdsløsheden stadig stiger, ser den økonomiske krise ud til at være ved at klinge af. Der er en regning af betale, når krisen er overstået, men det er forsvarligt, fordi Danmark afdrog på gælden i de gode år, siger Lars Løkke Rasmussen.

Skolebørn skal lære at læse bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce