Skizofren mand tiltalt for dødstrusler og sexmisbrug


Skizofren mand tiltalt for dødstrusler og sexmisbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

46-årig psykisk syg mand fra Faaborg tiltalt for sexmisbrug af datter og steddatter og dødstrusler mod ekskone og lokalredaktør.

En 46-årig skizofren mand fra Faaborg måtte i formiddags forlade retslokalet i retten i Svendborg, da hans tidligere samlever skulle vidne.

Samleveren var så skræmt, at hun ikke turde sige noget, hvis den 46-årige var til stede i retslokalet. Gennem fem år levede hun sammen med manden, men til sidst udviklede det sig til et frygteligt mareridt med dødstrusler.

- Jeg har i 12 år siddet og kigget ud af vinduet af frygt for, at han skulle komme med et oversavet jagtgevær, forklarede kvinden i retten.

Den 46-årige mand, som er indlagt på psykiatrisk afdeling i Middelfart, er tiltalt for en stribe forhold.

Blandt andet skulle han ifølge anklageskriftet have sexmisbrugt sin steddatter, da hun var syv år gammel, og sin egen datter, fra hun var fire til seks år gammel. Overgrebene fandt sted i perioden 1992 til 1996. Manden nægter overgrebene.

Men også dødstrusler har den 46-årige fremsat over for sin tidligere samleverske som "du skal bare aflives med et skud i røven, sindssyge kælling".

- Jeg blev på et tidspunkt simpelthen så bange for ham. Jeg vidste ikke, om han pludselig stod uden for vinduet eller sparkede døren ind, forklarede kvinden videre i retten.

Stiftstidendes daværende lokalredaktør i Faaborg blev ligeledes i marts 2007 udsat for trusler og forsøgt kørt ned flere gange af den 46-årige i bil på havnen i Faaborg, ligesom den 46-årige truede med at brænde lokalredaktørens bopæl af.

Retssagen mod den 46-årige fortsætter resten af i dag og i morgen torsdag. Dele af sagen kører for lukkede døre, når mandens datter og steddatter ved middagstid skal afhøres.

Skizofren mand tiltalt for dødstrusler og sexmisbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce