Skifter fra teater til tv: Mette Sigaard bliver TV 2/Fyns nye økonomichef

Til sommer skifter Mette Sigaard til TV2 Fyn, hvor hun overtager rollen som økonomichef for Flemming Kjær Hansen, der selv har valgt at stoppe. Foto: Katrine Becher Damkjær

Skifter fra teater til tv: Mette Sigaard bliver TV 2/Fyns nye økonomichef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 11 år hos Odense Teater skifter Mette Sigaard til TV2/Fyn, hvor hun overtager rollen som økonomichef for Flemming Kjær Hansen, der selv har valgt at stoppe.

Til sommer bliver Mette Sigaard TV 2/Fyns nye økonomichef. Dermed forlader hun Odense Teater efter 11 år, heraf de seneste fem som økonomi- og personaledirektør.

Mette Sigaard, 50 år, er valgt ud fra et tæt ansøgerfelt som afløser for Flemming Kjær Hansen, 64 år, der før jul selv meddelte, at han i 2018 ønskede at stoppe på posten.

- Mette har med sin teaterbaggrund som chef og leder i en anden, stor public service-virksomhed på Fyn både den rigtige erfaring, netværk og de professionelle kompetencer til at styrke TV 2/Fyns fortsatte udvikling som regionens førende mediehus. Derudover passer hendes menneskelige værdier, ordentlighed og ansvarlighed til TV 2/Fyns chefgruppe og medarbejdere, lyder det i pressemeddelelse fra Esben Seerup, direktør på TV 2/Fyn.

Stort ansvar

Mette Sigaard er født og opvokset på en gård i Sønderjylland, før familien rykkede til Fyn. Hun er student fra Sct. Knuds Gymnasium i Odense, cand. oceon fra Syddansk Universitet i 1993 og har senest taget en bestyrelsesuddannelse på Aarhus Universitet i 2016, som hun blandt andet bruger i bestyrelsen for Odense Zoo.

- Det er ikke, hvilket som helst job, der kan hamle op med teatrets magiske verden, men for mig er TV 2/Fyn med sin public-service forpligtigelse, kompetente ledelse og engagerede medarbejdere det helt rigtige valg. Der er spændende opgaver og stort ansvar at se frem til, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af et kreativt mediehus i forandring, udtaler Mette Sigaard.

Efter konsulent- og fuldmægtig og økonomichef-opgaver i Odense Kommune, Arbejdsmarkedsstyrelsen og den daværende Otterup Kommune blev hun administrations- og sekretariatschef for H.C. Andersen Fonden, der fra 2001-2006 stod for fejringen af digterens 200 års dag. Efter et år som projektleder på SDU blev hun i 2007 økonomichef på Odense Teater. Her blev hun i 2013 forfremmet til økonomi- og personaledirektør på det regionale teater.

Privat er hun gift, bor i Odense og mor til to piger, der er i gang med gymnasie- og universitetsuddannelse. Mette Sigaard er en aktiv kvinde med en stor passion for svømning og dykning. Hun tiltræder i sin nye stilling på TV 2/Fyn den 1. juni.

Skifter fra teater til tv: Mette Sigaard bliver TV 2/Fyns nye økonomichef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce