Skandinavisk Film Kompagni er solgt


Skandinavisk Film Kompagni er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Monday Media har købt Skandinavisk Film Kompagni af JP/Politikens Hus A/S. Glædeligt at selskabet videreføres af en uafhængig tv-producent, siger direktør.

JP/Politikens Hus A/S har solgt Skandinavisk Film Kompagni til Monday Media med virkning fra 1. januar 2010, oplyser bladhuset i en pressemeddelelse.

Monday Media producerer live sport til Canal 9 og CANAL+ og leverer tv-programmer til flere danske kanaler, for eksempel "Politistationen" til TV3+ og "Operation X" til TV2. Derudover producerer Monday Media dokumentarfilm.

Med købet af Skandinavisk Film Kompagni udvider Monday Media programporteføljen med produktioner som "Basta" til TV2 og "Spørg Charlie", "Talkshowet Meyerheim" og "Ole og Jarl" til TV2 Charlie.

Monday Media blev stiftet af Morten Bank, Martin Dalgaard og Anders Dalgaard i 2008 og beskæftiger i dag 55 medarbejdere.

- Jeg er glad for, at Skandinavisk Film Kompagni videreføres af en uafhængig, dansk tv-producent med solidt afsæt i journalistik og reportage. Det flugter fint med det oprindelige grundlag for Skandinavisk Film Kompagni, og det vi har stået for gennem årene, siger direktør Erik Stephensen, Skandinavisk Film Kompagni.

Skandinavisk Film Kompagni blev etableret i 1996 af journalisterne Jørgen Koldbæk og Erik Stephensen. Selskabet har siden produceret mere end 7500 timers tv for blandt andre DR og TV2, herunder "Go'morgen Danmark" til TV2 gennem 12 år.

Skandinavisk Film Kompagni er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce