Sexgal mand mis-handlede 16-årig


Sexgal mand mis-handlede 16-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En seksuelt afsporet mand forsøgte i går formiddag at voldtage en kun 16-årig pige i Harndrup på Nordvestfyn.

I stedet for voldtægt udviklede det sig til en grov og afstumpet mishandling.

Manden henvendte sig til pigen for at høre, om hun ville hjælpe ham med at finde hans hund, der angiveligt var løbet ind i en granbevoksning.

Da de nåede dertil, mærkede pigen noget skarpt i ryggen, der viste sig at være en kniv. Manden beordrede hende til at tage tøjet af, og da hun nægtede, fik hun en knytnæve i maven.

Gik amok

Den skrækslagne pige turde ikke andet end at tage bukserne af. Da hun lå med blottet underliv, trak manden sit lem frem og begyndte at onanere.

Pigen skreg, og det fik manden til at gå amok. Han brækkede en gren af et træ og stak den op i hendes underliv, hvorefter han løb fra stedet.

Pigen blev indlagt på Odense Universitetshospital, men har kunnet give politiet i Middelfart et godt signalement af manden.

- Han er 190-200 cm høj og ca. 35-40 år med store kinder og store hænder, oplyser kriminalassistent Sten Mortensen, Middelfart Politi.

- Han havde en tynd streg skæg fra underlæben og lodret ned over hagen, og han havde en orange DSB jakke på og orange handsker. Manden havde desuden et sort bælte med sølvspænde og en sort baseball kasket.

Pigen har yderligere forklaret, at manden lugtede af tobak og indelukkethed.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der kan have set manden omkring Overgade, Sand-højsvej og Stengade, eller genkender signalementet, siger Sten Mortensen.

Middelfart Politi kan kontaktes på tlf. 6441 1448.

Sexgal mand mis-handlede 16-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce