Sexanklaget leder blev anmeldt i 2009


Sexanklaget leder blev anmeldt i 2009

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere leder af et opholdssted i Østjylland blev politianmeldt i 2009. Tre år senere blev han anholdt.

Den 64-årige mand og tidligere leder af et opholdssted omkring Skanderborg, der fredag står tiltalt for groft sexmisbrug ved Retten i Horsens, blev allerede i april 2009 mistænkt for at udnytte et af sine plejebørn seksuelt.

I 2010 blev opholdsstedet lukket, og tre år senere blev manden anholdt.

Det kommer frem på retssagens første dag, hvor den anklagede senere vil afgive sin forklaring.

En i dag 21 år gammel pige meldte den tidligere institutionsleder til Nordjyllands Politi i 2009, og det var angiveligt det, der fik den omfattende sag til at rulle.

Pigen var flyttet til et nyt opholdssted i Nordjylland, men havde fortsat kontakt til manden, da hun fortalte en ansat ved Kriminalforsorgen om de påståede overgreb.

Halvandet år senere var det så Østjyllands Politi, der fik en anmeldelse om seksuelle overgreb på opholdsstedet ind, og sagen blev kædet sammen med den første anmeldelse i Nordjylland.

Og i foråret 2012 bryder en dreng grædende sammen og fortæller sin plejemor om en række overgreb, der skulle være foregået på opholdsstedet.

Samme dag bliver manden anholdt. Drengen var blevet afhørt i forbindelse med de tidligere anmeldelser, men fortalte dengang intet om overgrebene.

Manden stod i spidsen for opholdsstedet i omkring 20 år, og overgrebene skulle ifølge anklageskriftet have fundet sted i perioden 1998-2010. Manden nægter fortsat alle anklager.

Nogle af de børn, der har boet på opholdsstedet, har i øvrigt selv været udsat for seksuelle overgreb.

Der ventes at falde dom i sagen den 2. maj.

Sexanklaget leder blev anmeldt i 2009

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce