Sektionsleder: - Politiet fusker ikke


Sektionsleder: - Politiet fusker ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet undersøger nu seks konkrete tilfælde af muligt svigt i vagtcentralen

SVENDBORG: Seks konkrete tilfælde af svigt skal undersøges efter vicepolitikommissær Palle Pedersens hårde kritik i Fyens Stiftstidende i går.

Øverste chef i Fyns Politi Poul Løhde har sat en undersøgelse i gang vedrørende de seks konkrete eksempler, hvor anmeldelser fra borgerne ikke efterfølgende har optrådt på døgnrapporter, eller hvor politiet afviste at rykke ud.

Et af tilfældende handlede om Jannik Mai, hvor vagthavende afviste at sende en vogn til Lohals, selv om der ifølge Palle Pedersen var ledige vogne i det sydfynske.

- Vi undersøger de konkrete eksempler, han er kommet med. Påstandene og konklusionerne er helt forkerte, men han nævner nogle konkrete eksempler, og dem gennemgår vi, fortæller politidirektør i Fyns Politi Poul Løhde.

Han vil ikke ind på, om der kommer tjenstlige konsekvenser af Palle Pedersens udtalelser til Stiftstidende.

- Lad os nu gå det hele igennem, så må vi se, siger politidirektøren, der kalder sagen "ret uheldig".

Kolleger bakker ikke op

Sektionsleder Henning Christiansen er fungerende chef for lokalpolitiet i Svendborg. Han havde i går Palle Pedersen inde til en samtale.

- Jeg er nødt til at sige på Svendborg Politis vegne, at det ikke er en generel holdning, at man tror, at vagtcentralen fusker, fortæller Henning Christiansen.

- Vi tager afstand fra, at vagtcentralen må stå for skud i det her, det er gode kolleger, mener lederen, der erkender uhensigtsmæssigheder.

- Vi er ved at rette det til, men det har taget længere tid, end vi havde regnet med.

Stiftstidende talte med Palle Pedersen efter samtalen med chefen.

- Jeg er ikke enig i den overskrift, som Stiftstidende lavede om, at der blev fusket. Jeg tror ikke, at der laves fusk, fortæller han.

- Jeg påpegede nogle ting, hvor jeg undrede mig over, hvad der var sket.

Palle Pedersen tror, at fejlene måske skyldes bemandingen på vagtcentralen.

- Kollegerne derinde er stressede. De skal måske have mere personale på, så de kan få styr på de ting. De gør deres bedste derinde, siger han.

Sektionsleder: - Politiet fusker ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce