Seks tiltalt for mishandling


Seks tiltalt for mishandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et par fra Mors blev sat til at grave deres grav under et opgør i det lokale misbrugsmiljø. Seks personer er nu tiltalt for omfattende vold.

Et opgør i det nordjyske misbrugsmiljø indeholdt så meget vold, at det har karakter af ren mishandling. Det fremgår af anklageskriftet mod fem mand og en kvinde, som nu er tiltalt.

De seks var oprindeligt også sigtet for drabsforsøg, fordi de - ifølge politiet - ville jage en fyldt kanyle i armen på de to ofre, der fik besked på, at de skulle dø af en overdosis. Men anklagemyndigheden har nu opgivet at få dem dømt for det.

- Det er ud fra en almindelig bevisvurdering. Vi mener ikke, at beviserne kan holde til det, siger statsadvokat Peter Brøndt Jørgensen.

Sagen er nu også grov nok i sig selv. Det var i august, at en 29-årig mand og en 40-årig kvinde blev bortført fra en ejendom i Nykøbing Mors og tvunget med til en villa ved Erslev. Tilsyneladende mente de seks, der nu er tiltalt, at parret havde stjålet nogle smykker - og det skulle hævnes.

Skal man tro anklageskriftet, så blev parret igennem seks timer udsat for en stribe mareridtsagtige pinsler. Med en motorsav truede de seks med at skære kvinden op, og med en hæksaks ville de klippe fingrene af parret, der også blev sat til at grave deres egen grav. Dertil kommer slag, spark og brændemærkning med en opvarmet tang.

Den ene af de seks står til en anbringelsesdom, hvis han findes skyldig. Sagen begynder ved Retten i Thisted den 22. januar.

Seks tiltalt for mishandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce