I dag kommer Kraks Blå Bog på gaden.

I årets udgave af den tykke bog har seks fynboer - sammen med 191 andre vigtige personer - fået optaget deres biografi.

Det er direktørerne Jørn Tolstrup Rohde og Torben Anker Sørensen fra Odense, lektor Erik Kulavig fra Assens, greve og godsejer Michael Preben Ahlefeldt-Laurvig-Bille, Kværndrup, direktør for Middelfart Sparekasse Hans Erik Brønserud og som eneste fynske kvinde væver, maler og fotograf Hanne Skyum fra Ringe, der har banet sig vej til spalterne blandt de andre 7926 betydningsfulde nulevende personligheder, der er med til at sætte dagsordnen inden for erhvervslivet, kulturlivet og det offentlige.

- Det kom godt nok bag på mig, da jeg modtog det fine brev fra forlaget. Jeg ved ikke, hvem der har indstillet mig, og det finder jeg nok heller ikke ud af. Men jeg er i hvert fald meget beæret, siger den midtfynske kunstner Hanne Skyum.

Som noget nyt i den 97. udgave af Kraks Blå Bog, er Morten Olsen blevet optaget. Han er den første fodboldlandstræner nogensinde, der har fundet vej til den prestigefyldte bog.

Faktisk indeholder årets Kraks Blå Bog et rekordhøjt antal sportspersonligheder. For få år tilbage var bogen lukket land for folk fra sportsverdenen.

Danmarks mest citerede håndbog kan købes for 1425 kroner.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle

Glad kunstner i Kraks Blå

De blev også optaget i Kraks