Seks fynboer i ulykkesbus - 20-årig student dræbt


Seks fynboer i ulykkesbus - 20-årig student dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULYKKE: Passagerer fra ulykkesbussen og pårørende kom hjem i nat fra Tyskland
Flagene gik på halv i Søndersø i går. 20-årige Søren Henrik Lund Clausen er identificeret som et af to dødsofre i den tragiske busulykke i Tyskland søndag. Den anden er 18-årige Alex Svensson fra Roskilde.

Den nybagte handelsstudent fra Søndersø var sammen med en kammerat fra Tommerup med Ung Rejser på vej hjem fra solferie i Lloret del Mar, da bussen forulykkede ved Euskirchen syd for Køln.

Den dræbte fynbos far, Henning Lund Clausen, blev i aftes interviewet i Tyskland til TV Avisen.

- Det har været den værste dag i mit liv. Jeg føler mig fuldstændig tom. Det kan ikke beskrives sagde den dybt rørte far.

- Jeg har haft 20 gode år sammen med min søn, sagde Henning Lund Clausen til TV Avisen.

Kammerat overlevede

Den dræbte fynbos kammerat Søren Ejby, Tommerup, overlevede ulykken, men er indlagt på et tysk sygehus med brækket ryg. Det samme er i alt 15 passagerer fra ulykkesbussen, oplyser Røde Kors i Tyskland.

Iløbet af i aftes og i nat kom langt de fleste af de øvrige passagerer og deres pårørende hjem med fly til Billund og Kastrup. Enkelte rejser først hjem i dag.

Seks passagerer fra Fyn

I alt seks passagerer fra Fyn var involveret i ulykken. Ud over de to kammerater fra Søndersø og Tommerup var der to fra Odense og kæresteparret Julie Bech-Larsen og René Pedersen fra Svendborg.

- René er rystet, men han har det heldigvis godt. Han er lidt øm i kroppen og har en blå negl. Han lå foroven i dobbeltdækkerbussen, da ulykken skete, og han er faldet helt ned i bunden af bussen, så han er sluppet billigt, siger hans far Erik Pedersen, der i aftes glædede sig til at gense sin 17årige søn.

René var i aftes sammen med sin mor på vej hjem med fly, mens hans 16-årige kæreste Julie Bech-Larsen bliver i Tyskland, hvor hun har fået selskab af sin mor.

- Jeg har fået at vide, at Julie har to snitsår i armene. Hun har også problemer med at gå, og de mener, at glasskår kan have boret sig ind i benet og måske skåret nogle sener over, fortæller Erik Pedersen efter at have snakket i telefon med René.

Det er endnu ikke afklaret, hvordan sovebussen pludseligt kunne slå et slag til højre, brage gennem autoværnet og styrte ti meter ned fra motorvejsbroen.

- Tysk politi har afsluttet undersøgelsen af fartskiverne fra bussen. De viser, at den ikke kørte for stærkt, og at køre- og hviletidsbestemmelserne er overholdt, siger direktør Ole Tobiesen fra Ung Rejser.

Seks fynboer i ulykkesbus - 20-årig student dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce