Seks aftener på Egeskov

Her er selve slottet, der hviler på pæle af egetræ. Men Egeskov er meget andet, og seks aftener i sommer er der også åbent sidst på dagen.
Foto: Nils Svalebøg

Seks aftener på Egeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Egeskovs plan for 2013 er sankthans og fem andre aftener med underholdning og andre ekstra aktiviteter. I pinsen er der tre havedage, og Carsten Bang holder båltalen til sankthans

Sidste punkt på planen for aktiviteter på Egeskov er et julemarked 9.-10. og 16.-17. november, og inden da holdes for eksempel seks gange aftenåbent.

Men sæsonen indledes på åbningsdagen på bededagen fredag 26. april, og ekstra aktivitet den dag er Egeskovløbet, som er et motionsløb og et halv-marathon med tilmelding på egeskovloebet.dk

Tre havedage åbnes lørdag 18. maj af Camilla Plum, og i de dage kan gæsterne møde en række haveeksperter og en række udstillere.

På santhansaften søndag 23. juni er det stand up-komikeren Carsten Bang, som holder båltalen, og der holdes åbent til kl. 23.

Onsdag 10. juli indledes en række med fem andre aftenåbent, når Benny Schumann allerede kl. 16 optræder på scenen som klovn, bugtaler, tallerkenjonglør og tryllekunstner.

Aftenen rummer også middelalder-musikanterne Ramashang, snobrødsbagning, Silkeborg Rovfulgleshow, sejlads i voldgraven ved Midtfyns Modelbåd Klub, affyring af kanonen på slotspladsen og fyrværkeri i renæssancehaven.

Onsdag 17. juli optræder folkedansere på scenen først på aftenen, og H.C. Andersen Paraden underholder på slotspladsen, mens orkestret Backseat Band senere spiller, og der er kørsel med hestevogne og aktiviteter med modelbåde, kanonaffyring og festfyrværkeri gentages.

Onsdag 24. juli er det Tuxedo New Orleans Jazz Band, som leverer musikken på en Egeskov Open By Night, mens orkestret Moonjam gør det onsdag 31. juli.

På den sidste aftenåbent onsdag 7. august kan man opleve sangeren Lis Sørensen, der i mange år optrådte med Anne Linnet, og hendes orkester på scenen ved Egeskov Slot.

Lørdag 3. august holdes Falck-dag på Egeskov, hvor redningskorpset demonstrerer, hvad det kan, og man kan selv holde en brandsprøjte og se Egeskov fra oven stående på en stigevogn og se udrykningskøretøjerne.

Lørdag 10. august holdes Egeskov veteran-motorcykelløbet med cirka hundrede motorcykler, og der er stumpemarked.

Også i efterårsferien 14.-20 oktober har Egeskov tilrettelagt et program for børn og voksne med ferie.

Fakta
Egeskov - slot, veteranmuseum og park, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup. www.egeskov.dk

Seks aftener på Egeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce