Se Danmark: Morgenrøde over rørskoven

Ringkøbing. På vej til en ny og god dag.Man siger, at vinteren er grå og kedelig, men dette billede er nok med til at vende lidt op og ned på den antagelse. På en dag, hvor frosten lige var under nulpunktet, lå turen over "æ Å" så tidligt om morgen, at mosekonen stadig bryggede på morgenkaffen,. Disen lå endnu over rørskoven, samtidig med at solen i et farveorgie kæmpede sig vej over horisonten ved byen med de røde tage, Ringkøbing. På sådan en dag er det man tænker: Det er bl.a derfor, vi bor her i Naturens Rige og kan få den gratis oplevelse næsten lige uden for døren. Foto: Jørgen Kirk

Se Danmark: Morgenrøde over rørskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hver dag er avisens fotografer rundt i store dele af Jylland og det meste af Fyn. Se deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Ringkøbing: Vinteren behøver ikke at være grå og kedelig. Det kan pressefotograf Jørgen Kirk fra Ringkøbing dokumentere med dagens 'Se Danmark'-billede.

- På en dag, hvor frosten lige var under nulpunktet, lå turen over "æ Å" så tidligt om morgen, at mosekonen stadig bryggede på morgenkaffen. Disen lå endnu over rørskoven, samtidig med at solen i et farveorgie kæmpede sig vej over horisonten ved byen med de røde tage, Ringkøbing. På sådan en dag er det man tænker: Det er bl.a. derfor, vi bor her i Naturens Rige og kan få den gratis oplevelse næsten lige uden for døren, fortæller den naturbegejstrede fotograf.

 

 

Se Danmark: Morgenrøde over rørskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce