Se Danmark: Eneboeren i mosen

Holstebro: Han hedder egentlig Steen Ingolf Gad Østerby og har boet alene i en skov i mere end 35 år. Folk kalder ham dog ikke andet end Guf, så det gør han også selv. - Der er jo næsten ingen, som kender mit rigtige navn, fortæller Steen Ingolf Gad Østerby, der derfor nu også her bare hedder Guf. Kaldenavnet fik den i dag 82-årige mand allerede som 17-årig, hvor yngstedatteren på den gård, han tjente, havde store problemer med udtalen af Ingolf. Han bor i en bus, som står i en skov. Der har han boet blandt sine mange dyr i nu mere end 35 år. Her flyttede han ud efter mere end fire årtier uden videre faste holdepunkter i livet. Foto: Morten Stricker.

Se Danmark: Eneboeren i mosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hver dag kommer avisens fotografer rundt i det halve land som læsernes nysgerrige øjenvidner. Se deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

redaHolstebro: Guf med det borgerlige navn Steen Ingolf Gad Østerby har levet alene i en skov i mere end 35 år. Fotojournalist Morten Stricker besøgte den 82-årige eneboer i den bus, han bor i. Hele historien kan læses i dagens udgave af Dagbladet Holstebro.

Ringkøbing: Mette Kathrine Mortensen er forsanger i bandet Off Bloom, der netop nu oplever stor succes i Danmark og også er ved at bryde igennem i udlandet. Bandets mest populære sang har 2,5 millioner visninger på Spotify. I november vandt de en international pris, og bandet har en sang med i soundtracket til et af verdens mest berømte konsolspil, FIFA. Mette er fra Ringkøbing og har fortid på skoler i både Vostrup og Velling.  Foto: Jørgen Kirk
Ringkøbing: Mette Kathrine Mortensen er forsanger i bandet Off Bloom, der netop nu oplever stor succes i Danmark og også er ved at bryde igennem i udlandet. Bandets mest populære sang har 2,5 millioner visninger på Spotify. I november vandt de en international pris, og bandet har en sang med i soundtracket til et af verdens mest berømte konsolspil, FIFA. Mette er fra Ringkøbing og har fortid på skoler i både Vostrup og Velling. Foto: Jørgen Kirk

Se Danmark: Eneboeren i mosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce