Saxo-chef: LA er Danmarks fornuftigste parti


Saxo-chef: LA er Danmarks fornuftigste parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saxo Banks ledere støtter Liberal Alliance som Danmarks mest fornuftige parti, siger Lars Seier Christensen.

Liberal Alliance har fået støtte i millionklassen fra Saxo Banks ledere Lars Seier Christensen og Kim Fournais. Den støtte er kommet, fordi partiet fører landets mest fornuftige politik, siger Lars Seier Christensen på partiets landsmøde.

Det fastslår Lars Seier Christensen ved partiets landsmøde på Tivoli Hotel i København.

- Før Liberal Alliance har vi også støttet andre, som vi mente var fornuftige. Det er ikke nødvendigvis begrænset til Liberal Alliance, men vi mener, at de er de mest fornuftige.

- Det vil vi gerne bakke op, fordi vi tror, at det er vigtigt for landet og for danskerne, siger Lars Seier Christensen.

Han vil ikke oplyse, hvad han samlet har givet til Liberal Alliance. Han afviser, at han og Kim Fournais har købt sig en genvej til politisk indflydelse ved at poste penge i Liberal Alliance.

- Det er rimelig åbenlyst, at det ikke er sammenhængen. Partiet mener noget, vi finder, at det er værd at bakke op. Jeg har været støtte, stort set siden, de startede, siger Lars Seier Christensen.

Trods støtten til Liberal Alliance roser han regeringen for at lave reformer.

- Jeg er positivt overrasket over den røde regering. Ret skal være ret. De har prøvet at tage fat i nogle reformer, selv om de ikke gør det i tilstrækkeligt omgang og med tilstrækkelig præcision og effekt.

- På reformsiden har de gjort mere, end man kunne forvente, siger Lars Seier Christensen.

I 2010 flyttede han til Schweiz, men vil ikke kalde sig for Liberal Alliances schweiziske partiafdeling.

- I Schweiz har jeg valgt det meget fornuftige princip, at jeg ikke blander mig i politik, så jeg kan få lidt fred og ro, siger Lars Seier Christensen.

/

Saxo-chef: LA er Danmarks fornuftigste parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce