Sandberg udpeget som hjerne bag overfald


Sandberg udpeget som hjerne bag overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedvidnet MFP i den store rockersag peger på HA-rockeren Brian Sandberg som bagmanden bag kølleoverfald.

Det var HA-rockeren Brian Sandberg, der var hjernen bag det voldsomme overfald på to indvandrere foran Brorsons Kirke i 2009.

Det mener hovedvidnet MFP mandag ved Retten i Glostrup, hvor han på syvende dag vidner mod Sandberg og 15 andre af sine tidligere rockervenner.

Ordren til selve tæsketogtet blev givet af et andet ledende HA-medlem, Dennis Brodthagen, men MFP påpegede fra vidneskranken, at det formentligt var Sandberg, der var bagmanden.

- Jeg er ret overbevist om, at Sandberg havde noget at gøre med det her kølleoverfald. Dennis og Sandberg var bedste venner - de var Gøg og Gokke dengang. Dennis er tit den, som fører Sandbergs ord ud i verden, sagde den 26-årige MFP.

Det var den 21. august 2009, at en række HA-rockere og medlemmer af støttegruppen AK81 i fire biler tog på jagt efter indvandrere, som skulle gennembankes.

På Rantzausgade foran Brorsons Kirke fik rockerne øje på to udlændinge. Rockerne sprang ud af deres køretøjer bevæbnede med store lommelygter, ratlåse, hamre og støvsugerrør.

En af bilerne fra tæskeholdet kørte ind på fortovet foran de to indvandrere for at spærre vejen for dem. Den ene nåede at stikke af ned ad en sidegade, men den anden var knap så heldig.

- Så hopper alle på ham som gribbe, der ikke har fået noget at spise. De overfalder ham med slag og spark, og jeg slår også en enkelt gang. De tæver ham fuldstændig sønder og sammen, sagde MFP.

Hovedvidnet fortalte i retten, at han selv var overrasket over, at rockerne hoppede på offeret på så brutal en facon.

- Der er en, der hamrer en hammer i hovedet på ham. Den spidse ende rammer ham i baghovedet, og der kommer et blodsprøjt - det ser ret makabert ud. Han holder helt oppe med at spjætte, da han får den hammer, sagde MFP.

Hovedvidnet er selv idømt 12 års fængsel for blandt andet overfaldet ved Brorsons Kirke og fem mordforsøg.

Sandberg udpeget som hjerne bag overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce