Samuelsen afviser rygter om lukning

Kampgejst og optimisme prægede Liberal Alliances landsmøde i weekenden. Men ledelsen overvejer i det skjulte, hvornår stikket skal trækkes ud.
Foto: BAANER RASMUS/POLFOTO

Samuelsen afviser rygter om lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Samuelsen afviser påstande om, at ledelsen for Ny Alliance overvejer, hvornår stikket skal trækkes ud.

Det passer ikke, at der internt i Ny Alliances ledelse i det skjulte bliver talt om, at partiet muligvis allerede skal lukkes ned sidst på sommeren. Det siger partiets politiske leder, Anders Samuelsen, som pure afviser rygter om overvejelser om en eventuel partilukning.

- Det har intet på sig. Aldrig har partiet været så langt fra at overveje at lukke, som nu. Siden januar, hvor Naser Khader forlod os, har vi fået 420 nye medlemmer, og vi har lige afholdt et fantastisk landsmøde, hvor der ikke var en eneste, der talte om at lukke, siger Anders Samuelsen.

Ifølge Altinget.dk indrømmer Anders Samuelsen, at der er grænser for hans tålmodighed med det politiske projekt, han selv i sin tid var med til at søsætte.

- Hvis vi ikke kommer ind igen efter næste valg, så er det helt sikkert, at der ikke længere er noget, der hedder Liberal Alliance. Man kan lige så godt være realistisk, siger han til Altinget.dk.

Ifølge Altinget.dk fortæller røster i partiet, at tidsfristen kan vise sig at blive en hel anden og noget kortere. Centrale kilder oplyser således, at partiets ledelse "inden så længe" vil sætte sig sammen og vurdere situationen, muligvis allerede sidst på sommeren. Har Liberal Alliance på det tidspunkt ikke oplevet fremgang i meningsmålingerne, kan det betyde, at partiet lukker ned.

Men det er ifølge Anders Samuelsen ikke korrekt.

- Det er kun vælgerne, der kan lukke Ny Alliance. Hvis vi ikke kommer ind ved det næste valg, så er der ingen grund til at spørge vælgerne igen, om de vil have et ægte liberalt parti med social ansvarlighed. Men det er jeg sikker på, de vil, siger han.

Samuelsen afviser rygter om lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce