Sådan kan man bevare gløden

Dronning Margrethe og gemal prins Henrik.
Foto: Remy Gabalda/AP

Sådan kan man bevare gløden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prins Henrik fortæller i et nyt interview, hvordan man få sit ægteskab til at vare 40 år.

- For det første er tolerance en af de vigtigste ting. Ikke at lade sig irritere af de små ting, som kunne være irriterende hos den anden. Nummer to er viljen til at ville. Jeg tror mange gange, at man skal have viljen til, at det skal fortsætte. Det skal holde. Hvis man har vilje, har man muligheder. Men selvfølgelig skal det være sådan, at begge skal have dén vilje. Ellers kan det selvfølgelig ikke lade sig gøre. Jeg er sikker på, at viljen er der fra begge sider.

Sådan siger prins Henrik om sit ægteskab med dronning Margrethe i et interview med avisen B.T. Interviewet fandt sted i Frankrig på slottet Cayx.

- Det er de små detaljer, der gør, at man kan leve i harmoni med hinanden. Det værste er, hvis harmonien begynder at krakelere, og den revne, der opstår, udvides til en kløft. Det må ikke ske. Det gælder om at få de første revner udbedret omgående, siger han.

Prins Henrik har også overvejet, hvad der skal ske med slottet i Frankrig i fremtiden.

- Jeg har talt med mine sønner om det. Jeg vil meget gerne have, at der er én, som måske vil fortsætte med vindyrkning. Vi har tænkt på måske at give det til den ældste, kronprins Frederik, fordi prins Joachim har sit sted i Sønderjylland. For Kronprinsen vil det være et dejligt sted at komme at slappe af.

Prins Henrik tænker på at skrive en bog om sit liv.

- Jeg kunne godt tænke mig at skrive en rigtig erindringsbog, hvor jeg starter fra min barndom. Om hvad der har været vigtigt for mig i min barndom, og de interessante personer, som jeg har mødt, og de begivenheder, der har formet min karakter. Alle de ting, der har spillet en rolle i opbygningen af ens personlighed.

Prinsen rådgiver nogle gange sin hustru, om hvordan hun skal klæde sig.

- Det er rigtigt. Jeg kan godt lide at være omgivet af smukke, velklædte kvinder, og når det drejer sig om min egen hustru, er det set fra et egoistisk synspunkt. Hun spørger mig tit, –er det her noget jeg kan bruge– og så kan jeg selvfølgelig også finde på at sige. –Nej, det går ikke, siger prins Henrik.

Sådan kan man bevare gløden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce