Sådan kan du hjælpe de trængende i julen


Sådan kan du hjælpe de trængende i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du gerne hjælpe de økonomisk trængte familier til en bedre jul? Så se her hvordan.

Flere tusinde børn lever i familier, hvor pengene er så små, at julegaver og julemad ikke er en selvfølge.

Mange velgørende organisationer deler derfor julehjælp ud i december, men hvert år får tusindvis af familier afslag, fordi der ikke er penge nok til at hjælpe alle.

Her er en liste over dine muligheder, hvis du vil hjælpe økonomisk trængte familier godt igennem julen.

Donér penge til velgørende organisationer

Organisationer som Røde Kors, Frelsens Hær, Dansk Folkehjælp og Mødrehjælpen er blot et lille udpluk af de organisationer, der hvert år uddeler julehjælp til økonomisk trængte familier. På organisationernes hjemmeside kan man donere et beløb. De penge, man donerer til velgørenhed, kan man trække fra i skat.

Donér dine egne ting

En anden måde at hjælpe på er ved donere ting, du har derhjemme. Det oplagte er naturligvis legetøj, som dine børn er vokset fra, men som stadig er i god stand. I stedet for at sælge det eller smide det ud, kan du aflevere det hos et af Mødrehjælpens genbrugsbutikker eller donere det via hjemmesiden julehjaelp.dk.

Brug Facebook

På Facebook er der flere sider, der videreformidler gaver fra familier med overskud til familier med underskud. Der findes blandt andet siden "Julehjælp", hvor man kan donere sit brugte legetøj til de børn, hvis forældre har ansøgt om julegaver. Man bør dog holde sig væk fra sider, der vil have penge eller gavekort. Det kan være svindel.

Sådan kan du hjælpe de trængende i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce