Sådan er Bo også


Sådan er Bo også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åh at have en høne. For vennen Frode Munksgaard hænger Bo Damgaard uløseligt sammen med en keramikhøne. Læs her hvorfor.

Frode Munksgaard kender Bo Damgaard tilbage fra Aarhus, da de begge var ansat ved DR, og de har været venner lige siden.

-Hver gang, jeg ser en høne, så tænker jeg på Bo, siger han.

Forklaringen finder vi tilbage da Frode Munksgaard og Bo Damgaard sammen var på researchtur til det sydlige Tyskland i forbindelse med, at de lavede "Frodes forunderlige rejse" med værten Frode Kristoffersen. Her fandt de hønen.

- Jeg husker, vi var inde hos en kunstner, hvor der stod en 30-40 centimeter høj keramikhøne i alskens farver, som Bo var optaget af. Da vi kørte videre, blev han ved med at snakke om den der høne, og da vi senere var på vej hjem igen, kunne han stadig ikke slippe den. Det endte med, at vi kørte en omvej på 200-300 kilometer, så han kunne købe den høne og få den med hjem, siger Frode Munksgaard.

- Jeg er ellers ikke en, der gider køre en stor omvej, så det siger noget om hans overtalelsesevner, at jeg gjorde det. Det er også et meget godt billede på en vis form for stædighed, han har - på en positiv måde. Sætter han sig først noget i hovedet, så gennemfører han det også, siger Frode Munksgaard. Sidst han var i Kerteminde og besøge Bo Damgaard, stod hønen stadig fremme. Så overtalelsesevnerne var nok godt brugt i det sydtyske.

Sådan er Bo også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce