67-årig kvinde fra Nordfyn afleverede tirsdag formiddag den pakke, som hun stjal fra Olsen Banden-udstilling i Valby. Hun er nu sigtet for tyveri.

Olsen Banden-fans kan ånde lettet op, efter at et klenodie fra den populære filmserie igen er dukket op.

En 67-årig kvinde fra Nordfyn indleverede tirsdag pakken, som hun stjal fra Nordisk Films Olsens Banden udstilling i søndags.

Kvinden var blevet taget af videoovervågningen og havde set sig selv begå tyveriet på TV2. Hun fik derfor dårlig samvittighed over besluttede sig for at aflevere den tilbage igen, skriver Fyns Politi på Twitter.

Kvinden er nu sigtet for tyveri efter straffelovens § 276 og erkender forholdet.

Der er tale om den pakke, som Egon Olsen altid havde med sig ud af fængslet, og som indeholdt planen for bandens næste store kup.

Hvorfor kvinden stjal pakken, og hvad hun ellers har fortalt omkring tyveriet, må politiet dog ikke oplyse, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Kenneth Taanqust.

- Så er vi inde over noget med tavshedspligt, så det kan vi ikke oplyse nærmere omkring, siger han til Fyens.dk.

Inde bag det knitrende indpakningspapir er der dog ingen genial plan, men derimod en orange dug. Pakken er leveret tilbage til Nordisk Film.

Udstillingen om Olsen Banden er en udvidet udgave af den normale udstilling om forbrydertrioen, som er lavet i anledning af 50-året for den første film. Udstillingen varer året ud.

Mere om emnet

Se alle
Fyns Politi: Egon Olsens stjålne plan er fundet igen

Fyns Politi: Egon Olsens stjålne plan er fundet igen

Snedig forbryderbande er dansk kulturarv

Snedig forbryderbande er dansk kulturarv