Så har giraffen set de mange penge

Se billedgalleri
Det store giraf-bytteri er slut. Det seks uger lange sommerprojekt kulminerede i dag med, at Stiftstidendes chefredaktør Per Westergård kunne overrække en check på 129.960 kr. til direktøren for Odense Zoo, Henrik Lehmann Andersen. Det var, hvad der kom ud af at begynde med to hvide mus og så bytte sig frem til stadigt større værdier. Pengene skal gå til transport af en ny hangiraf til Odense Zoo, og den rigtige giraf skulle være fundet i løbet af et par måneder.

Så har giraffen set de mange penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store byttesommer er forbi, og en check på 129.960 kr. er afleveret til Odense Zoo.

Tæt på præriehunde og en større tilskuerskare oprandt det historiske øjeblik. Vi havde gjort det, ingen troede muligt.

På seks uger er to hvide mus blevet om ikke til en giraf, så i hvert fald næsten 130.000 kr., ved dag for dag at indgå byttehandler.

- Der bliver både til transporten og ting til berigelse og træning for girafferne, forsikrede en glad direktør for Odense Zoo, Henrik Lehmann Andersen. da Stiftstidendes chefredaktør Per Westergård overrakte checken.

Den nye giraf er ikke fundet endnu - det er op til de internationale avlskoordinatorer, der styrer udvekslingen af dyr mellem de europæiske zoologiske haver.

Men det sker indenfor et par måneder, og der skulle faktisk være råd til en transport på 1. klasse med alle de penge, de dygtige byttende journalister med stor hjælp af læsere og internetauktionsfirmaet Lauritz.com har skaffet.

Så har giraffen set de mange penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce