SFs politiske ordfører: Det er frustrerende


SFs politiske ordfører: Det er frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF så gerne større støtte, men fortsætter kursen med at genoprette økonomien, siger den politiske ordfører.

SF fraviger ikke regeringens kurs om at genoprette dansk økonomi, selv om det gør ondt i meningsmålingerne.

Det understreger partiets politiske ordfører Jonas Dahl selvom, at SF med 3,7 procent samler sin mindste opbakning nogensinde i Voxmeters meningsmåling for Ritzaus Bureau.

- Det er frustrerende for os, at vi ligger, hvor vi gør. Man må erkende, at regeringen er i gang med nogle meget store reformer - senest med SU og kontanthjælp. Det er klart, at det er mange umiddelbart utilfredse med. Det vender nok stemningen mod os, siger Jonas Dahl.

Han håber, at stemningen vender, når regeringens vækstplan skaber nogle af de 150.000 job, som er målet inden 2020 med at sænke selskabsskatten, genindføre boligjobordningen og gennemføre planens andre elementer.

Skønt han ikke ser lærer-lockouten som grund til vælgernes flugt fra SF, Socialdemokratiet og De Radikale, forstår han frustrationerne.

- Lærerne vil gerne passe deres arbejde og tilbage på skolerne. Men man må have respekt for den danske model, så arbejdsgivere og lønmodtagere forhandler overenskomster med hinanden, siger Jonas Dahl.

Han erkender, at regeringens politik meget præcist rammer Socialdemokratiets og SFs kernevælgere - lærere i lockouten, unge i SU-aftalen og lavtlønnede i kontanthjælpsreformen.

- De, der er på kontanthjælp og unge på SU, er interesseret i, at vi sikrer dem, at de kan komme ud på arbejdsmarkedet. Men jeg kan godt forstå, at man føler sig en anelse utryg, når man hører om disse reformer, siger Jonas Dahl.

- Derfor er det vigtigt at forklare, hvad vi vil bruge disse penge til. Det er afgørende, at vi får løst udfordringen, at Danmark har mangel på arbejdspladser. Det har vi sat os for i regeringen, siger SFs politiske ordfører.

SFs politiske ordfører: Det er frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce