SF's næstformand er død


SF's næstformand er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstformanden for SF, Jakob Nørhøj, er død. Den 33-årige næstformand kom til tops i SF samtidig med Villy Søvndal.

SF's næstformand, Jakob Nørhøj, er pludselig død. Den kun 33-årige Jakob Nørhøj blev fundet død i sit hjem onsdag aften. Dødsårsagen er stadig ukendt.

Jakob Nørhøj afløste i 2005, efter et kampvalg, Trine Bendix på posten som næstformand, efter at hun havde trukket sig i protest mod den nye partiformand Villy Søvndals "ledelsesstil". Jakob Nørhøj, som var en del af SF's såkaldte børnebande af unge EU-skeptikere, var efterfølgende sammen med partiformanden med til at revolutionere både SF's politiske budskab og valgkampagnestrategi.

Villy Søvndal roser da også Jakob Nørhøj for deres tætte samarbejde.

- Han har ydet en uvurderlig indsats med at opbygge SF og stået i spidsen for fornyelsen af SF's partiorganisation. Hans indsats som næstformand har været præget af stor uegennyttighed, og at han påtog sig nogle af de mest utaknemmelige opgaver, som skal løses for, at en organisation som SF har kunnet fungere, siger partiformanden.

Samtidig arbejdede næstformanden med at bygge kontakter og alliancer med rød-grønne partier i Europa, ligesom han blandt andet var med i de Europæiske Grønnes valgkampsgruppe op til det meget vellykkede Europaparlamentsvalg sidste år.

Jakob Nørhøj, der havde en fortid som formand for partiets ungdomsorganisation, har tidligere undervist på Testrup Højskole ved Århus og har læst russisk og historie på Aarhus Universitet. Han efterlader sig sønnen Daniel på 14 år.

SF's næstformand er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce