SF's Gry Möger skifter til Socialdemokraterne


SF's Gry Möger skifter til Socialdemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere formand for SF's ungdom Gry Möger Poulsen skifter til Socialdemokraterne, oplyser hun på Facebook.

Flugten af prominente SF'ere fortsætter, efter at SF har fået ny formand. Tidligere formand for SF's ungdom Gry Möger Poulsen skifter til Socialdemokraterne, oplyser hun på Facebook.

- Jeg har i dag meldt mig ud af SF og ind hos Socialdemokraterne. Det er en stor beslutning, men den helt rigtige beslutning, skriver Gry Möger Poulsen på Facebook.

Den 24-årige Gry Möger Poulsen har været landsformand for SF Ungdom og er tidligere formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

Hun er samtidig søster til SF's tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen, der blev fyret som minister, da Annette Vilhelmsen i efteråret blev ny formand for SF.

- Jeg har grundlæggende overvejet mit politiske ståsted, og Socialdemokraterne er det parti, jeg ville stemme på, hvis der var valg i morgen. Det er her, jeg politisk og ideologisk hører hjemme, skriver hun på Facebook.

Gry Möger Poulsens skifte kommer efter, at flere andre fremtrædende SF'ere også har valgt at forlade partiet til fordel for Socialdemokraterne.

Mest opsigtsvækkende valgte SF's politiske ordfører Jesper Petersen også at skifte sin indflydelsesrige post i SF ud med en plads hos Socialdemokraterne.

De mange partiskifter er sket med henvisning til den politiske linje, som SF's nye formand Annette Vilhelmsen har lagt, og det er også en melding i den kategori, der kommer fra Gry Möger Poulsen:

- Jeg tror på et samfund, hvor rettigheder og pligter går hånd i hånd mod målet om frie og myndige mennesker. Det at have forventninger til folk er at tro på dem. Her går Socialdemokraterne forrest.

- Det afspejler sig både i uddannelses-, beskæftigelses-, integrations- og socialpolitikken. Så det er med stor respekt og ydmyghed, at jeg i dag har meldt mig ind i det socialdemokratiske værdi- og arbejdsfællesskab, skriver Gry Möger Poulsen.

Hendes skifter åbner igen spekulationerne om, hvorvidt hendes bror, Thor Möger Pedersen, også vil skifte til Socialdemokraterne. I dag er han tv-vært på DR2, men hans politiske talent vil Socialdemokraterne givetvis tage imod med åbne.

Gry Möger Poulsen understreger, at hun melder sig ud af SF og SFU "uden den mindste bitterhed".

- Jeg smækker ikke med døren, ønsker SF alt det bedste og har stor respekt for partiets arbejde både i kommuner, regioner og i regeringen.

- Jeg melder mig nu ind i Socialdemokraterne, fordi jeg mener, at det er partiet, der kan og vil forbedre Danmark til gavn for de mange, skriver Gry Möger Poulsen.

SF's Gry Möger skifter til Socialdemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce