Regionsrådsmedlen Ida Damborg (SF) beskylder Bios for at pynte på sandheden og lyve om vagtplanerne. Søndag samles politikere og embedsmænd i Region Syddanmark til regionsrådsmøde.

TV Syd er i besiddelse af en mail fra regionsrådsmedlem Ida Damborg (SF) sendt til regionsrådet, hvor hun mistænker Bios om at lyve og pynte på vagtplanen.

Søndag mødes medlemmerne i regionsrådet i Syddanmark for at finde ud af, om der er hold i de rygter, der har svirret de seneste dage.

I sin mail skriver Ida Damborg, at hun simpelthen tror, at Bios lyver om deres vagtplaner.

"Jeg har med de mails, jeg vedlægger, tro på, at de meldinger jeg får om at 1 beredskab i Sønderborg i denne uge ikke var køreklar i 4 timer, idet der ikke var mødt nogen ambulanceredder ind - men kun assistenter," skriver hun blandt andet.

- Jeg får efterhånden så mange mails fra borgere, der er bekymrede. De fortæller mig, at tingene ikke virker i Bios, fortæller politikeren til TV Syd.

Politikere har sat embedsmændene i Region Syddanmark stævne søndag for at få en forklaring på, om de har fået et retvisende billede af situationen i Bios.

- Enten lyver Bios igen eller også får vi ikke hele sandheden fra forvaltningen. Og begge dele er lige skræmmende, siger Ida Damborg til TV Syd og tilføjer:

- Jeg tror ikke, at forvaltningen hemmeligholder noget. Bios ved godt, hvor alvorlig situationen er nu. De ved godt, at de ikke lever op til det, de skal, siger Ida Damborg.

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.

Mere om emnet

Se alle
Ambulancer på Ærø: - Alle skriver under

Ambulancer på Ærø: - Alle skriver under

Satire, humor og muligt samråd: Ambulanceoprør breder sig på Ærø

Satire, humor og muligt samråd: Ambulanceoprør breder sig på Ærø

1
Minister skal svare: Hvordan går det med ambulanceberedskab på Ærø?

Minister skal svare: Hvordan går det med ambulanceberedskab på Ærø?