SF'er-anklage: Bios lyver om vagtplaner

SF'eren Ida Damborg mistænker Bios om at lyve om vagtplanen. Det vil hun til bunds i ved regionsrådsmødet søndag.
Foto: Michael Bager

SF'er-anklage: Bios lyver om vagtplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionsrådsmedlen Ida Damborg (SF) beskylder Bios for at pynte på sandheden og lyve om vagtplanerne. Søndag samles politikere og embedsmænd i Region Syddanmark til regionsrådsmøde.

TV Syd er i besiddelse af en mail fra regionsrådsmedlem Ida Damborg (SF) sendt til regionsrådet, hvor hun mistænker Bios om at lyve og pynte på vagtplanen.

Søndag mødes medlemmerne i regionsrådet i Syddanmark for at finde ud af, om der er hold i de rygter, der har svirret de seneste dage.

I sin mail skriver Ida Damborg, at hun simpelthen tror, at Bios lyver om deres vagtplaner.

"Jeg har med de mails, jeg vedlægger, tro på, at de meldinger jeg får om at 1 beredskab i Sønderborg i denne uge ikke var køreklar i 4 timer, idet der ikke var mødt nogen ambulanceredder ind - men kun assistenter," skriver hun blandt andet.

- Jeg får efterhånden så mange mails fra borgere, der er bekymrede. De fortæller mig, at tingene ikke virker i Bios, fortæller politikeren til TV Syd.

Politikere har sat embedsmændene i Region Syddanmark stævne søndag for at få en forklaring på, om de har fået et retvisende billede af situationen i Bios.

- Enten lyver Bios igen eller også får vi ikke hele sandheden fra forvaltningen. Og begge dele er lige skræmmende, siger Ida Damborg til TV Syd og tilføjer:

- Jeg tror ikke, at forvaltningen hemmeligholder noget. Bios ved godt, hvor alvorlig situationen er nu. De ved godt, at de ikke lever op til det, de skal, siger Ida Damborg.

SF'er-anklage: Bios lyver om vagtplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce