SF-veteran siger farvel til politik


SF-veteran siger farvel til politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF's Anne Grete Holmsgaard stopper ved det kommende valg og vil bruge sin erfaring uden for Folketinget.

En af SF's grand old ladies, Anne Grete Holmsgaard, vil ikke være at finde i folketingssalen efter det kommende valg.

Den markante SF-politiker har besluttet, at hun ikke stiller op ved næste folketingsvalg.

- Årsagen er, at jeg gennem et stykke tid har haft lyst til at bruge mine erfaringer og min viden fra mange års arbejde med klima og energi uden for Christiansborg, skriver Anne Grete Holmsgaard i en pressemeddelelse.

Dermed må SF vinke farvel til en kapacitet, når det gælder klima- og energiområdet. I øjeblikket bestrider hun netop posten som partiets klima- og energiordfører.

- Jeg ønsker SF al mulig lykke til i den kommende valgkamp - og vil naturligvis bidrage til, at en ny regering kommer kraftfuldt fra start på det område, der gennem mange år har været mit hjertebarn: Klima- og energipolitikken, siger Holmsgaard

Holmsgaard startede sin politiske karriere på den yderste venstrefløj og blev første gang valgt til Folketinget i 1979 for partiet Venstresocialisterne (VS).

I midten af 80'erne blev hun løsgænger, inden hun i 2001 blev valgt ind for Socialistisk Folkeparti.

Beslutningen om at stoppe i dansk politik betyder, at Anne Grete Holmsgaard slutter sig til en gruppe andre politiske veteraner, der også har meddelt, at de ikke genopstiller ved næste valg.

Det gælder blandt andet Niels Helveg Petersen (R), Thor Pedersen (V), Helge Adam Møller (K), Lone Dybkjær (R) og Britta Schall Holberg (V).

SF-veteran siger farvel til politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce