SF fremsætter konservative forslag


SF fremsætter konservative forslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF fremsætter nu flere af de konservative integrationsforslag fra sidste sommer, som De Konservative endnu ikke har fremsat. Dermed kopierer SF DF's strategi.

SF tager nu De Konservative på ordet og fremsætter flere konservative integrationsmærkesager som lovforslag.

Det sker, efter at Kristeligt Dagblad fredag skriver, at De Konservative ikke har fremsat et eneste lov- eller beslutningsforslag, som har direkte rod i de 79 mere eller mindre konkrete forslag til en bedre integration i Danmark, som partiet lancerede for et halvt år siden.

Ud af de 79 forslag er det kun forslaget om et burkaforbud, der er blevet til noget - og det som bekendt i stærkt amputeret form.

Derfor vil SF's Astrid Kragh nu bringe flere af de konservative forslag ind i Folketingssalen.

Blandt andet vil hun have oprettet et videnscenter for integration og en 'fordomsbank' på Integrationsministeriets hjemmeside.

- De konkrete forslag, vi stiller, vil være plukket direkte fra deres program. De gør selv så flot rede for, hvorfor der er tale om store og alvorlige problemer, så der behøver vi ikke tilføje noget, forklarer Astrid Kragh til Ritzau.

Hun vil desuden fremsætte forslagene fra det konservative program om, at flygtninge med psykiske traumer skal behandles hurtigere end i dag, og at eksisterende boligkvarterer med ghetto-præg skal bygges om, så det bliver venligt og attraktivt at bo der.

Med manøvren kopierer Astrid Krag og SF den strategi, som DF bruget i sagen om burkaer. Her fremsatte DF for nyligt et forbud mod burkaer, som ligeledes var taget direkte fra det konservative forslagskatalog. I den sag stemte De Konservative dog nej til forslaget.

SF fremsætter konservative forslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce