SF freder 24-års reglen


SF freder 24-års reglen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et fælles S-SF-udspil, der torsdag præsenteres på Socialdemokratiets sommergruppemøde, lover SF at undlade at stille krav om at få ændret omstridte regler.

Socialdemokraterne og SF præsenterer torsdag et fælles integrationsudspil. Det sker på Socialdemokratiets sommergruppemøde i Silkeborg.

Det mest kontroversielle er regeringens stramme regler for familiesammenføring, som Socialdemokratiet har tilsluttet sig. I den fælles plan lover SF, at reglerne fortsat kan bestå efter et regeringsskifte.

Det fremgår, at SF fortsat er imod 24-års reglen og tilknytningskravet, men vil ikke kræve reglerne ændret. Samtidig anerkender SF, at der er stor opbakning i befolkningen bag de stramme udlændingeregler. Dermed freder SF reelt 24-års reglen og tilknytningskravet.

Trine Pertou Mach, der er medlem af SF's hovedbestyrelse, siger, at SF's kovending skyldes et ønske om at få fjernet den usikkerhed, som regeringen og Dansk Folkeparti forsøger at skabe om oppositionens indvandrer- og integrationspolitik.

- Regeringen og Dansk Folkeparti prøver at skabe det indtryk, at oppositionens politik er vejen til helvede. Vi vil gerne have fjernet den usikkerhed og forklare, hvad der sker, hvis vi får en socialdemokratisk ledet regering, siger Trine Pertou Mach til TV2 News.

SF freder 24-års reglen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce