S vil have Løkke på banen


S vil have Løkke på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæt de stridende parter i konflikten ned omkring bordet i Finansministeriet. Sådan lyder opfordringen fra Socialdemokraterne.

Socialdemokraterne opfordrer finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at indkalde de stridende parter på arbejdsmarkedet til nye forhandlinger for at finde en løsning.

Socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, henviser til, at mens resultatet af afstemningen blandt FOA's medlemmer om deres nye overenskomst foreligger torsdag, så ser der ud til at være "stilstand" på andre områder.

- Vi må jo konstatere, at på nogle af de andre områder - på sundhedsområdet og pædagogerne - der ser det ud til at være den totale stilstand. Derfor synes vi, at tiden er inde til, at finansministeren må på banen og indkalde parterne. Det er nemlig set før, at en finansminister kan komme ind og hjælpe til i forhold til forhandlingerne, og meget tyder på, at han sidder med nøglen til at kunne komme videre. Nu har det her kørt længe nok, nu må finansministeren til at handle, siger Henrik Sass Larsen.

Den politiske ordfører understreger dog, at han ikke anbefaler et politisk indgreb, ligesom han ikke vil komme med gode råd om, hvordan finansministeren får løst op for konflikten.

S vil have Løkke på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce