S kræver forklaring på Løkke-spin


S kræver forklaring på Løkke-spin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pressen er en flok kværulanter og har ikke skrevet pænt nok om statsministeren og klimaaftalen, mener hans spindoktor. S kræver en forklaring.

Socialdemokraterne kræver nu en forklaring på, om statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er enig med sin egen pressechef, eller spindoktor, Søs Marie Serup, som har kritiseret pressen for ikke at have rost hans klimadiplomati under topmødet.

- Synes statsministeren, at et sådant udfald imod den samlede danske presse fra statsministerens spindoktor er tilfredsstillende, lyder det partiets forbrugerordfører, Benny Engelbrecht.

Benny Engelbrecht henviser til, at spindoktoren lørdag på Facebook anklagede pressen for at være "sølle", fordi den ikke havde gennemskuet, at et gennembrud var på vej, og at hendes chef, statsministeren, var i gang med "en lille genistreg".

Indlægget er nu fjernet fra spindoktorens profil, og ifølge dagens opdatering ærgrer hun sig "gul og grøn over en dum fejl begået i træthed og frustration".

Søs Marie Serup får imidlertid fuld opbakning til det oprindelige indlæg fra en anden af VK-regeringens spindoktorer. Ifølge Berlingske.dk langer Fødevareministerens særlige rådgiver, Christopher Arzrouni, også hårdt ud efter pressen.

"Glem de kværulanter - jeg synes, det var godt, at du sagde fra i betragtning af, at der ikke var nogen i journaliststanden, der kunne finde ud af det," skriver Christopher Arzrouni på Facebook.

S kræver forklaring på Løkke-spin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce