S holder fast i De Radikale


S holder fast i De Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny regering skal gøre op med blokpolitikken, mener S som afviser EL's opfordring om at droppe R.

Socialdemokraterne holder fast i den tidligere regeringspartner, De Radikale. Det på trods af Enhedslistens opfordring til at opgive planen om en S-SF-R-regering efter det næste folketingsvalg.

- Vores plan er stadig at lave en regering med SF og De Radikale - og med Enhedslisten som parlamentarisk grundlag, siger Socialdemokraternes næstformand, Nick Hækkerup.

- Så selvfølgelig vil vi lytte til Enhedslisten og håber at lave en masse aftaler med dem. Men planen er netop at stoppe den nuværende blokpolitik og lave brede politiske løsninger. Så Enhedslisten bør nok prioritere andre ønsker end at holde De Radikale ude af regeringen, siger Nick Hækkerup.

Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, understregede ellers i sin tale på partiets årsmøde fredag, at en ny økonomisk politik kræver mere end blot et nyt politisk flertal.

- Så skal vi have et rødt flertal bestående af Socialdemokraterne, SF og et stærkt Enhedslisten, sagde Johanne Schmidt-Nielsen.

Johanne Schmidt-Nielsen beskrev samtidig Socialdemokraterne og SF's 2020-plan som et "forhandlingsoplæg". Enhedslisten kræver nemlig indflydelse på alle områder - også den økonomiske politik under en ny regering.

S holder fast i De Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce