S: Svært for Gades spindoktor at fortsætte


S: Svært for Gades spindoktor at fortsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvarsordfører for Socialdemokraterne, John Dyrby Paulsen, kan ikke forstille sig, at Søren Gades spindoktor, Jacob Winther, kan fortsætte i sin stilling.

Det er ikke nok med en undskyldning til Jægerkorpset. Det må få konsekvenser for Søren Gades spindoktor, at han har bidraget til at kaste mistanke mod Jægerkorpset i den meget omtalte læksag.

Det mener Socialdemokraternes forsvarsordfører John Dyrby Paulsen, som har svært ved at se, at Jacob Winther kan fortsætte som spindoktor.

- Jeg har ikke for vane at fyre eller ansætte embedsfolk under et ministerium, jeg ikke selv er en del af. Men ud fra en generel betragtning vil jeg mene, at det er særdeles svært at have Jacob Winther siddende, lyder det fra John Dyrby Paulsen.

Han vil nu have forsvarsministeren til at redegøre for, om han har tillid til sin pressechef, Jacob Winther.

Det sker, efter at Danmarks Radio først bragte et interview med Jacob Winther, hvor han påstår, at de lækkede oplysninger til TV2 kommer fra jægerkorpset selv. En påstand, som Winther imidlertid hurtigt trak i land.

Jacob Winther siger i et dementi til interviewet med DR, at han "intet konkret grundlag (har) for at beskylde jægerkorpset for at være lækken, og telefonsamtalen er derfor udtryk for spekulationer og gætterier".

Jacob Winther har samtidig undskyldt over for Jægerkorpset. Men John Dyrby Paulsen giver ikke meget for spindoktorens forklaring.

- Det er spin af værste skuffe. Det er næsten kvalmende. Alle, der har hørt de lydoptagelser, kan ikke være i tvivl om, hvad han mener og siger - nemlig at TV2 har sagt til ham, at jægerkorpset er deres kilde, siger Dyrby og forsætter:

- Han siger det meget bastant. Det er Jacob Winthers udlægning af, hvad der er sandheden i denne her sag.

S: Svært for Gades spindoktor at fortsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce