S: Carl Holsts forklaringer stritter i alle retninger

- Det er alvorligt, hvis en minister ikke fortæller sandheden, og derfor opfordrer vi ham til at lægge kortene på bordet, så vi kan få at vide, hvad der reelt er sket, siger Nicolai Wammen. Arkivfoto.
Foto: Kim Rune

S: Carl Holsts forklaringer stritter i alle retninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carl Holst skal lægge kortene på bordet i sagen om sin rådgiver Christian Ingemann, opfordrer Socialdemokraternes politiske ordfører, Nicolai Wammen.

Forsvarsminister Carl Holst (V) siger ét til befolkningen og noget andet til statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), og derfor må han forklare, hvad der er foregået i sagen om hans rådgiver Christian Ingemann.

Opfordringen kommer fra Socialdemokraternes politiske ordfører, Nicolai Wammen, efter at Ekstra Bladet har dokumenteret, at Holst i august skrev til statsministeren, at Ingemann var hans personlige assistent.

Det har forsvarsministeren ellers afvist.

- Carl Holst har for flere uger siden skrevet til statsministeren, at Ingemann var hans personlige assistent. Over for befolkningen har han de seneste dage sagt, at det ikke var tilfældet, siger Nicolai Wammen til Ritzau.

- Enhver kan se, at hans forklaringer stritter i alle retninger. Det er alvorligt, hvis en minister ikke fortæller sandheden, og derfor opfordrer vi ham til at lægge kortene på bordet, så vi kan få at vide, hvad der reelt er sket, siger han.

Han mener, at det skærper sagen yderligere, at den nuværende regionsrådsformand i Region Syd, Stephanie Lose (V), onsdag udtalte, at der er indicier for, at "der er foregået noget, der ikke skal", mens Carl Holst var regionsrådsformand i regionen.

- Både den udtalelse og det nye dokument rejser meget stor tvivl om Carl Holsts troværdighed. Derfor er det i alles interesse, at han fortæller, hvad der er foregået, siger Nicolai Wammen.

Onsdag indkaldte Socialdemokraterne Carl Holst i et samråd om sagen. Endnu er det ikke sat en dato for samrådet, hvor Holst skal forklare sig.

Som embedsmand i regionen - og dermed betalt af skatteyderne - måtte Christian Ingemann ikke hjælpe Carl Holst med at fremme Venstres synspunkter i valgkampen.

I de seneste dage har flere medier bragt stadig flere eksempler på, at det tilsyneladende alligevel er sket.

Blandt andet har medierne kunne fremvise mail og sms'er sendt af Christian Ingemann, hvor han tilsyneladende svarer på valgspørgsmål.

S: Carl Holsts forklaringer stritter i alle retninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce