Rutebil på afveje


Rutebil på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Hindholm går der en lang, lang vej, der hedder Fynshovedvej. Det hedder den, fordi den går samtlige 20 kilometer fra Munkebo og til Fyns Hoved.

På denne lange vej kører Fynbus' rutebil én gang om dagen. Fra Odense til Fynshoved og retur. Ad Fynshovedvej, forstås.

Så selv med Fynbus' nye og noget forpjuskede køreplan skulle det være en relativt enkel sag for chaufføren at finde vej fra Munkebo til Fynshoved - og vel egentlig også den modsatte vej.

Men ak - Fynbus og Arriva er tilsyneladende så fortumlede over køreplan-balladen, at det er gået ud over stedsansen. For tirsdag morgen ved syv-tiden stod Niels Hørby Jørgensen sammen med fire andre passagerer klar til at tage rutebilen fra stoppestedet på Fynshovedvej midt i landsbyen Mesinge.

Bussen kom dog ikke, og efter 20 minutter ringede passagererne til Fynbus for at få at vide, hvor bussen blev af.

Stor var deres forundring, da en venlig telefondame fortalte, at både bussen og chaufføren var faret vild undervejs, og at afgangen derfor var aflyst.

Damen sendte i stedet en taxa for at hente de fem strandede passagerer. Og en anden taxa for at hente deres lidelsesfæller i Martofte.

Og således kom alle af sted med kun en times forsinkelse. Tilbage er blot mysteriet: Hvor havnede bussen egentlig henne?

Rutebil på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce