Rosas sommerbilleder


Rosas sommerbilleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En feriedag

Der er kølig blæst og græsset svajer i en sælsom dans. De grå skyer truer med at briste og lade regnen buldre ned i de spinkle sommerhåb og det matte hår.

Vi skal til fødselsdag med kage, bagels og mørbrad hos min moster. De voksne kvidrer med varme kaffedampe i næsen og smil på læben. Jeg ser film, min fætter og bror leger i halmballer og min anden fætter er i stalden. Det er en fin, afslappet lørdag. Vi spiser kage, da der er bryllup i filmen.

Mine lår er helt røde, fordi min fætter har slået dem til plukfisk, men han skal få høvl, skal han.

Vi spiser mørbrad, kartofler og islagkage, da mørket springer ind i haven og efter en hyggelig dag tøffer vi hjem i den lille, røde bil.

En anden feriedag

En tirsdag med solskin kører vi til Århus. Vi skal på kunstmuseum og se den grusomt store voksdreng. Han har brunt hår, en lys hud og en knoglet ryghvirvel. Han er sej!

Vi går ned i det dystre mørke for at se filmkunst. En skummel musik runger i mørket, og en dame klamrer sig til tørre mure. Hun har sort, krøllet hår og en krum næse. En mand holder vejret under vand i evigheder og en hånd kvaser uskyldige flødeboller.

Mit hjerte hopper i halsen på mig og alle sanser er vågne. Jeg drejer om et hjørne og springer tilbage, da en lyshåret kone og mand kommer mod mig, roligt som en kat. Det kan mine nerver ikke klare. Vi kommer op til lyset igen og ser på småt og fint kunst. Damer, mænd, plastic, guld, huse, hunde.

Alt er foreviget i guldramme eller glas. Vi slutter med kaffen og kagen.

En 3. feriedag

Jeg har bagt boller, jogget og set fjernsyn. Sikke det er afslappet. Jeg sover formiddagen væk, går i bad og spiser cornflakes. Jeg går rundt med

nattøjet på og aner ikke, hvad jeg skal lave. Det er ferie - det er livet!

Og jeg har drukket citronvand med sugerør.

Rosas sommerbilleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce