En maskeret røver truede ved titiden mandag formiddag personalet i Sparekassen Faaborg på Bogensevej i Odense med en pistol.

Manden fik udleveret et endnu ukendt pengebeløb og stak herefter af på en cykel, muligvis en moutainbike. Han kørte ad Bogensevej i retning mod Næsbyvej, og politiet er i øjeblikket i gang med eftersøgningen.

Manden beskrives som formentlig dansk, 25-30 år og spinkel af bygning. Han var under røveriet iført en mørk jakke, en mørk kasket og solbriller.

- Vi har sikret os nogle spor i banken og nogle billeder fra overvågningskameraet, og så må efterforskningen vise, hvem han er, siger vagtchef Per Sterobo fra Fyns Politi.

I sidste uge blev der begået et røveri mod Sydbank på Skibhusvej. Kan det være den samme person, der har begået røveriet i dag?

- Jeg vil sige, at der er ting i signalementet af røveren fra torsdag, som er sammenfaldende med signalementet på røveren i dag, så vi kunne godt have en formodning om, at der er tale om den samme gerningsmand. Men indtil vi er sikre på det, behandler vi det naturligvis som to forskellige røverier, siger Per Sterobo.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Tre-dobbelt bankrøver anholdt

Tre-dobbelt bankrøver anholdt

Serie-bankrøver anholdt

Serie-bankrøver anholdt

Politiet tror at bankrøver vil slå til igen

Politiet tror at bankrøver vil slå til igen