Rockervidne fik entré hos HA på tæskehold


Rockervidne fik entré hos HA på tæskehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rygtet om at rockerne blev kuet af indvandregrupperne til sidst Hells Angels til at etablere et tæskehold.

Det var Hells Angels ønske om at få et tæskehold, der kunne bruges mod "indvandrerne", som førte hovedvidnet M ind i rockerklubben.

- Vi stod på en græsplæne nede i Ishøj. Navnene blev råbt op, som når man mødes til første skoledag, fortæller M, der tirsdag vidner for anden dag i træk i Glostrup.

Han blev inviteret med til hvervemødet af sin gode kammerat, hvis far var højtstående rocker i Hells Angels' afdeling i Ishøj.

- De sagde, at de ville lave et tæskehold mod indvandrerne på grund af længere tids omtale af, at indvandrerne styrede gader og stræder, fortæller M.

Det var næsten "overvældende" for de unge rockeraspiranter pludseligt at sidde over for en mand som Jønke.

Med håndtegn viste HA-veteranen hvad man forventede af de unge.

- Det var med den her, den her og den her. Det kan vel oversættes med vold, knivstik og skyderi, kunne tilhørerne i retten høre M fortælle.

På grund af hans sikkerhed må hverken presse, tiltalte eller tilhørere være til stede i retssalen. Alle må i stedet nøjes med at høre hans forklaring over højttalere.

HA'erne gjorde det også klart, at de unge AK81'ere bare havde at makke ret og reagere hårdt, hvis de blev beordret til det.

- Hvis nogen trådte os over tæerne, så trampede vi hårdt igen, blev det aftalt.

M begyndte selv sin karriere i AK81 i afdelingen i Ishøj i sommeren 2007. Efter et slagsmål i klubben blev han degraderet til prøvemedlem og skiftede senere til HA'ernes afdeling i København.

Rockervidne fik entré hos HA på tæskehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce