Rockere fik beslaglagt Porsche og 1,2 mio.


Rockere fik beslaglagt Porsche og 1,2 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personer med tilknytning til Bandidos og Hells Angels fik beslaglagt en Porsche, en motorcykel og 1,2 millioner kroner i værdier ved aktion lørdag i Ishøj.

En fest med deltagere fra de normalt rivaliserende rockergrupper Hells Angels og Bandidos var lørdag aften genstand for en fælles aktion fra Københavns Vestegns Politi og Skat. Festen blev holdt i Hells Angels klubhus i Ishøj, og som led i den nationale indsats mod rockere og bander gennemførte myndighederne kontrol af personer og køretøjer, som ankom til klubhuset.

Under aktionen beslaglagde Skat en Porche og en motorcykel i forbindelse med manglende betaling af afgifter. Især føreren af Porschen havde en helt igennem dårlig dag. Ud over at vinke farvel til sin bil blev han sigtet for kørsel uden førerret og fik desuden inddraget 20.000 kroner, fordi han havde gæld til det offentlige.

Tre andre personer med gæld til det offentlige måtte desuden se Skat gøre udlæg på samlet over 1,2 millioner kroner i deres værdier. Udlæggene var fordelt på ca. 70.000 kroner i en bil, 155.000 kroner i motorcykel og en million kroner i en ejendom. Men der blev ikke fundet våben under aktionen, fortæller vicepolitiinspektør Bjarne Nisted.

- Vi laver altid disse rutinemæssige aktioner, når der bliver holdt fest, og derfor finder vi typisk ikke narko og våben, som vi måske ville gøre, hvis vi kom uanmeldt. Men vi får registreret, hvem der dukker op, og vi får fuldt op på den nationale strategi om at stresse rockerne og banderne, siger Bjarne Nisted.

Kilder siger til DR Nyheder, at festen er usædvanlig. Det ligner mest af alt et kraftigt signal til omverdenen, om at HA og Bandidos står sammen i den verserende krig mod banderne. Bandidos har ellers hidtil holdt sig fri af konflikten.

Værterne fra HA anslår, at der var omkring 150 rockere med til festen.

Rockere fik beslaglagt Porsche og 1,2 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce