Rocker anholdt for kølleoverfald


Rocker anholdt for kølleoverfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et 22-årigt medlem af rockernes støttegruppe AK81 er anholdt for groft overfald med køller på to unge med indvandrerbaggrund på Strandvejen nord for København.

En 22-årig mand blev i dag anholdt i Brøndby og sigtet for grov vold efter et overfald på Strandvejen i Gentofte i går eftermiddag.

Ved overfaldet blev to unge mænd med indvandrerbaggrund tævet med køller, da to-tre gerningsmænd overfaldt dem i deres sorte firehjulstrækker midt på vejen.

- Den anholdte har tilknytning til rockergruppen AK81. Han blev helt udramatisk anholdt i Brøndby og vil nu blive fremstillet i grundlovsforhør søndag, siger vagtchef Ole Hestbæk ved Nordsjællands Politi.

At den anholdte har tilknytning til Hells Angels' støttegruppe kommer ikke som en overraskelse, da politiet allerede kort efter kølleslagene kunne konstatere, "at meget tydede på, at der var forbindelse til bandekonflikten".

De to unge mænd, der blev overfaldet, er begge udskrevet fra sygehuset. De har ifølge politiet ikke ønsket at bidrage med særligt mange oplysninger.

Overfaldet skete midt på Strandvejen i fuld offentlighed, og ved et tilfælde blev episoden også filmet, da firmaet NorthQ samtidig testede overvågningsudstyr. På billederne ses først en skaldet mand slå løs på bilen og derefter kommer andre ilende til.

Politiet søger nu de øvrige gerningsmænd.

Rocker anholdt for kølleoverfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce