DMI varsler blæsevejr med vindstød af stormstyrke i Middelfart og Nordfyn. Vinden er kraftig over Lillebælt, og den ventes at tage til i styrke indtil sidst på aftenen søndag.

DMI har søndag eftermiddag sendt et varsel ud om et gedigent blæsevejr, der blandt andet vil ramme ved Middelfart og på Nordfyn.

Varslet er gældende fra 16.25 søndag til klokken 10.25 mandag, hvor DMI forventer, at vindstyrken vil ligge på 14 til 18 meter i sekundet.

Derudover vil vindstødene kunne komme helt op på stormstyrke mellem 25 og 32 meter i sekundet.

Vindstød af stormstyrke kan ifølge DMI blæse tagsten ned, træer kan vælte, og der er stor sandsynlighed for, at broer - i dette tilfælde Lillebæltsbroen - må lukke for trafik.

Vejdirektoratet oplyser søndag eftermiddag, at der er kraftig vind i begge retninger på den Ny Lillebæltsbro, og vinden ventes at tiltage til sidst på aftenen.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.