Oven på et møde mellem Region Syddanmark og Bios onsdag giver begge parter udtryk for, at tilliden imellem dem er ved at blive genopbygget.

Nu skal der ses fremad. Sådan lyder konklusionen ifølge JydskeVestkysten oven på et møde mellem Bios og Region Syddanmark onsdag.

Mødet blev afholdt som følge af en episode i august, hvor Bios-direktør Morten Hansens kone havde forsøgt at få oplysninger fra politikeren Karsten Hønge (SF) ved at udgive sig for blot at være en nysgerrig borger.

Ifølge Morten Hansen har man efter mødet valgt at lægge sagen, der blev afsløret i februar, bag sig.

- Jeg føler, at der var en fin dialog, og jeg opfattede mødet som tillidsbaseret. Nu ser vi fremad og bygger videre på forholdet, siger han til JydskeVestkysten.

Politikere er positive

Efter afsløringerne havde flere politikere ellers udtrykt mistillid til Morten Hansen.

Thyge Nielsen (V), som er formand for Præhospitaludvalget, og havde indkaldt til mødet, tror dog på, at Regionen kan få tilliden til Morten Hansen tilbage.

- Jeg tror, tilliden kan genskabes. Tillid er ikke noget, man trækker i en automat, det er noget, man skal gøre sig fortjent til, og det kan Bios gøre ved at levere det, de skal, siger han ligeså til JydskeVestkysten.

Regionsrådsmedlem Poul Erik Svendsen (S), der ellers var blandt Morten Hansens kritikere, lød også positiv, da mødet var overstået.

- Det afgørende for mig er, at Bios erkender, at det fremover ikke kan samarbejde på den måde, siger han.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
34
Bios-chef fyret

Bios-chef fyret

24
Patientkørsel: Regionen vil erstatte ambulancereddere med sygeplejersker

Patientkørsel: Regionen vil erstatte ambulancereddere med sygeplejersker

73
Region Syddanmark: Bios overholder nu responstiderne

Region Syddanmark: Bios overholder nu responstiderne