Razzia blev dyr for knallertkørere

Mange knallerter blev målt til at køre for stærkt, da Fyns Politis færdselsafdeling gennemførte en stor razzia rundt om på Fyn. Her foto fra en tidligere razzia på Nordfyn.
Foto: Andreas Bang Kirkegaard.

Razzia blev dyr for knallertkørere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ti personer fik konfiskeret deres knallert under stor politirazzia på Fyn.

Fynske knallertkørere ræser af sted på vejene og blæser i den helt store stil på færdselsloven. Den er helt gal, når det handler om at køre for hurtigt på de tohjulede.

Det er konklusionen på den storstilede razzia, som færdselsafdelingen hos Fyns Politi har gennemført med 14 kontroller rundt om på øen.

I forbindelse med kontrollerne nåede færdselsbetjentene at optage 237 rapporter om forskellige ulovligheder.

Op på rullebåndet

Et flittigt brugt redskab i den store razzia var politiets særlige rullebånd, som kan måle farten på knallerten.

112 knallerter kunne køre så hurtigt, at politiet konstaterede, at der var lavet ændringer i motoren. Alle fartbøller blev udstyret med en bøde.

For ti af knallertkørerne blev turen op på rullebåndet ekstra bekostelig. De fik konfiskeret deres knallert. Det skyldes, at de pågældende personer for anden gang i løbet af tre år blev taget for at have fiflet med knallertens motor.

Fælden klapper, hvis en knallert 45 måles til at kunne køre mere end 64 kilometer i timen. For en knallert med 30 kubik er den øvre grænse 43 kilometer i timen. 109 af de 112 knallerter, som blev målt til at køre for hurtigt, var knallerter med 30 kubik.

Også kørsel uden styrthjelme og manglende ansvarsforsikringer gav mange bøder.

Den operative chef fra Fyns Politis færdselsafdeling kommenterer knallertrazziaens resultat i fredagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Razzia blev dyr for knallertkørere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce