Rasende søn spyttede mod drabstiltalt far


Rasende søn spyttede mod drabstiltalt far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 47-årige mand, der er tiltalt for drabene på sin ekskone og svigerfar i Hørsholm, blev forsøgt spyttet på at sin egen søn, der mandag vidnede mod sin far.

- For mig er han ikke min far. Han er et svin, lød det kontant fra sønnen til den 47-årige mand, der er tiltalt for at have dræbt sønnens mor og svigerfar på få minutter i en isenkræmmerbutik i Hørsholm sidste år.

Sønnen var mandag mødt op i Retten i Helsingør for at vidne mod sin egen far, der skjulte sit ansigt i en serviet under sønnens svada, der blev afsluttet med et forsøg på at spytte efter faren. Herefter måtte retsbetjente lægge sig mellem parterne.

Drabene fandt sted for øjnene af sønnens to søskende, to piger på dengang 5 og 11 år.

Den 47-årige mand var i første omgang gået ind i isenkræmmeren, fordi der var tilbud på neglesakse. Men ved synet af sin ekskone og hele hans tidligere familie greb han en kniv fra forretningens udstilling og hamrede den først flere gang i sin svigerfar, derpå i sin ekskone, der døde i en blodpøl bag butikkens skranke.

Da politiet ankom, sad manden fredeligt ved hendes krop og lod sig anholde.

Den 47-årige har tidligere forsvaret sig med, at han blot forsvarede sig mod et angreb fra den 65-årige svigerfar. Men den forklaring blev skudt helt og aldeles ned af svigerfarens enke, der mandag fortalte retten, at den 47-årige trak kniven og gik til angreb uden varsel.

Den 47-årige mand og den dræbte kvinde er af irakisk baggrund og har haft et stormfuldt ægteskab, der endte i januar 2008. Her blev de separeret, og kvinden fik forældremyndigheden over de tre børn. De flyttede på et krisecenter, og her forsøgte manden at trænge ind til kvinden, viser politiets efterforskning.

Manden har modtaget trusler under varetægtsfængslingen, og derfor var politiets beredskab højere end normalt, da retssagen begyndte. Seks betjente i skudsikre veste holdt vagt.

Rasende søn spyttede mod drabstiltalt far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce