De Radikales medlem af DR's bestyrelse, Peter Hvid Jensen, har besluttet at trække sig fra bestyrelsen. Det sker som en konsekvens af rapporten om DR's økonomi.
De Radikales medlem af DR's bestyrelse, Peter Hvid Jensen, trækker sig fra bestyrelsen i kølvandet på den eksterne revisionsrapport om Danmarks Radios økonomi og udflytning til Ørestaden.

- Efter at have læst revisionsrapporten og sovet på det har jeg besluttet at træde ud af Danmarks Radios bestyrelse, siger Peter Hvid Jensen.

Han har siddet i DR's bestyrelse siden 2001 og mener, at han har gjort sit for at få rede på økonomien i forbindelse med Danmarks Radios udflytning til Ørestaden ved at stille en række spørgsmål til bestyrelsen, men understreger samtidig, at han har et medansvar for økonomien.

De Radikales medieordfører, Simon Emil Ammitzbøl, opfordrede tidligere på ugen alle DR-bestyrelsesmedlemmer til at granske deres samvittighed i sagen.

- Det er en ansvarlig beslutning, Peter har truffet, og jeg håber, det kan bane vej for, at Danmarks Radio kan begynde at se fremad, siger Simon Emil Ammitzbøl.

Mere om emnet

Se alle
Minister: I orden at give gyldent håndtryk

Minister: I orden at give gyldent håndtryk

Kulturminister fyrede DR-bestyrelse

Kritik af farvelgage til DR-bestyrelse

Kritik af farvelgage til DR-bestyrelse