Radikale efterlyser regeringsprogram


Radikale efterlyser regeringsprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regeringen kan ikke blot udskifte mange ministre. Det skal suppleres med et nyt regeringsprogram med reformer, siger De Radikales leder, Margrethe Vestager

De nye ministre bør nyde deres første arbejdsdag, som er deres bedste dag. Trods nye ansigter på mange poster bør ministrene have et nyt regeringsgrundlag med reformer.

Det siger De Radikales leder, Margrethe Vestager.

- Hvad er det for et stykke arbejde, de skal lave? Hvad er det for et politisk projekt, det nye hold skal gennemføre? Hvad er det, Løkke sætter sig i spidsen for? Nye ansigter gør det ikke, siger hun.

Regeringen bør gennemføre et grønt projekt med investeringer. Dels på kort sigt, dels på langt sigt med reformer, som afskaffer efterlønnen og halverer dagpengeperioden, siger Margrethe Vestager.

- Nu og hér kan det være, at vi skal stramme livremmen. Så lægger vi en linje for, hvilke reformer der skal gennemføres de næste to, fire, seks år. Så vi også kan investere i et fantastisk regeringsprojekt: Et grønt Danmark, siger hun.

Det undrer Margrethe Vestager, at skatteminister Kristian Jensen bliver Venstres gruppeformand.

- Jeg forstår ikke rigtigt, hvorfor Kristian Jensen skal trækkes tilbage til en meget mere intern position. Han har gjort det meget godt som skatteminister og været ideolog for regeringen på nogle punkter, siger hun.

Det kan være risikabelt for Lene Espersen at skifte til Udenrigsministeriet med mange rejser til udlandet.

- Der er kæmpe meget at gøre for at repræsentere Danmarks interesser. Samtidig skal hun herhjemme løfte opgaven som formand for De Konservative. Det, tror jeg, godt kan blive lidt broget, siger Margrethe Vestager.

Radikale efterlyser regeringsprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce