R kommer selv med integrationsudspil


R kommer selv med integrationsudspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De Radikale mener ikke, at integrationsudspillet fra S og SF løser de mest påtrængende problemer. Men oplægget er spændende, siger Morten Østergaard.

Det Radikale Venstre har valgt at stå uden for det fælles integrationsudspil, som Socialdemokraterne og SF præsenterede torsdag, fordi partiet mener, at udspillet ikke indeholder troværdige og effektive svar på de mest påtrængende problemer i integrationspolitikken. Oplægget freder blandt andet den omdiskuterede 24-års regel og tilknytningskravet.

De Radikale kommer inden længe med sit eget integrationsudspil med et alternativ til 24-års reglen og tilknytningskravet, siger næstformanden i den radikale folketingsgruppe, Morten Østergaard.

- Vi vil forsøge at sætte vores bud på en effektiv udlændingepolitik i spil. Vi mener godt, at man kan lave en udlændingepolitik, der forhindrer proforma- og tvangsægteskaber og illegal indvandring og samtidig sikrer kvalificeret udenlandsk arbejdskraft til Danmark og forhindrer, at danske statsborgere skal løbe spidsrod i andre europæiske lande efter et ophold i kibbutz for at få deres ægtefælle med til Danmark. Det bliver vores bidrag til debatten, siger Morten Østergaard.

Han karakteriserer S-SF oplægget som "et spændende oplæg med nogle gode hensigtserklæringer" og fremhæver blandt andet, at de to oppositionspartier foreslår øget ghettobekæmpelse.

R kommer selv med integrationsudspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce